Energielabel+ Woondokter

EnergieLabel+

 

  • Alléén voor verkopers van een woning in de gemeente Utrecht

  • Energielabel + Energieadvies voor de nieuwe eigenaar

 

Wilt u uw huis in de gemeente Utrecht verkopen en heeft uw woning nog geen energielabel? Dan is onze EnergieLabel+ dienst een uitstekende keuze. Het energielabel is verplicht bij verkoop van een woning vanaf 1 januari 2021.

Wij verzorgen een energielabel voor uw woning en verstrekken tevens een energieadvies voor de nieuwe bewoner(s).
Op deze dienst verstrekt de gemeente Utrecht u een éénmalige subsidie van €250.

Bent u alleen op zoek naar een Energielabel en/of woont u buiten de gemeente Utrecht, klik dan hier.

Een energielabel gecombineerd met een duurzaamheidsadvies

Naast het energielabel ontvangt u een maatwerk duurzaamheidsadvies voor uw huidige woning. Dit maatwerk adviesrapport kunt u overhandigen aan de nieuwe eigenaren van de woning. Het maatwerk advies geeft de nieuwe eigena(a)r(en) een goed overzicht van de kansen voor het verduurzamen van de woning.

Hoe gaat het in z’n werk

Voor het opstellen van een energielabel en het duurzaamheidsadvies bezoekt de Woondokter adviseur samen met een expert voor het energielabel uw woning. Daarvoor wordt met u één afspraak gemaakt, die ongeveer 1 uur duurt.

Wij verzorgen de EnergieLabel+ dienst alleen in de gemeente Utrecht.
Voor alleen een energielabel of als u buiten de gemeente Utrecht woonachtig bent, klik dan hier.

Prijs

Voor de woning opname bij u op locatie, de afgifte van het energielabel en het duurzaamheidsadvies wat u kunt overdragen aan de nieuwe eigena(a)r(en) voor een woning tot 500 minhoud (dat is ongeveer 190 m2) betaalt u €595,-.

Daarboven geldt een toeslag toeslag van € 25,- per iedere 100 m3 (dat komt overeen met ongeveer 37 m2). De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Na het overhandigen van dit rapport aan de nieuwe eigena(a)r(en) bij verkoop van uw woning, ontvangt u van de gemeente Utrecht een éénmalige subsidie van €250. Meer informatie over de subsidie op onze EnergieLabel+ dienst van de gemeente Utrecht vindt u hier.

Onze voordelen:

  • Het EnergieLabel+ is een uitbreiding van het energielabel met een op maat gemaakt advies voor verduurzaming van de woning. De verkoper laat daarmee zien wat de mogelijkheden van de woning zijn. Omdat de gemeente subsidie geeft op het EnergieLabel+ zijn de kosten van het EnergieLabel+ in Utrecht lager dan voor een energielabel. Zie de subsidiepagina voor meer informatie.
  • Het energielabel wordt afgegeven door onze deskundige, ervaren (15+ jaar ervaring) partner, die is erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen
  • Het duurzaamheidsadvies wordt door een adviseur van Woondokter opgesteld
  • Geen verborgen extra kosten
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen

Wilt u het EnergieLabel+ voor uw woning (alleen voor woningen in de gemeente Utrecht) aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Pagina 1 van 3

Aanvraag Energielabel+

1234 AB

Gegevens van de te keuren woning

U kunt hier tekeningen, plattegronden en/of de verkoopbrochure van de woning als bijlage toevoegen.
Het bijvoegen van relevante bijlagen over uw woning maakt het proces van het opnemen van afgeven van een energielabel voor ons makkelijker en efficiënter. De maximale grootte van de bijlagen is 10MB per document.

Vul indien bekend de volgende gegevens van de woning in:

Prijs

Energielabel+ (woning tot 500m3)

€595

– De toeslag per 100 m3 extra woninginhoud bedraagt

€25