energielabel, utrecht, woondokter

Energielabel

Verplicht bij verkoop vanaf 1 januari 2021

Wilt u uw huis in de regio Utrecht verkopen en heeft uw woning nog geen energielabel? Als verkoper moet u een energielabel uiterlijk bij de overdracht van de woning beschikbaar hebben. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid en in verbetermaatregelen die kunnen bijdragen aan de energiezuinigheid en het comfort van uw woning.

Naast het energielabel bieden wij ook het EnergieLabel+ aan. Dit is een energielabel gecombineerd met een duurzaamheidsadvies voor uw woning, u ontvangt dus beide. Voor meer informatie over het EnergieLabel+ klik hier.

Hoe gaat het in z’n werk

Voor het opstellen van een energielabel komt een inspecteur naar uw woning. Daarvoor wordt met u een afspraak gemaakt, die ongeveer 1 uur duurt.

Woondokter werkgebied energielabelWij verzorgen een energielabels in de gemeente Utrecht en de volgende omliggende buurgemeenten / wijken:

Austerlitz, Bilthoven, de Bilt, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Groenekan, Haarzuilens, Harmelen, Hollandsche Rading, Houten, Kockengen, Leidsche Rijn, Linschoten, Maarssen, Maarssenbroek, Maarsseveen, Maartensdijk, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Portengen, Soest, Soesterberg, Tienhoven, IJsselstein, Utrecht, Vleuten, Werkhoven, Westbroek, Woerden en Zeist.

Prijs

Voor de woning opname bij u op lokatie en afgifte van het energielabel voor een woning tot 500 minhoud (dat is ongeveer 190 m2) inhoud betaalt u €349,-. Daarboven geldt een toeslag toeslag van € 25,- per iedere 100 m3 (dit komt overeen met ongeveer 37 m2). De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Belangrijke informatie

Ondanks de huidige drukte en grote vraag naar energielabels, proberen wij uw afspraak zo spoedig mogelijk in te plannen.

Onze voordelen:

  • Het energielabel wordt afgegeven door onze deskundige, ervaren (15+ jaar ervaring) partner, die is erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen
  • Geen verborgen extra kosten
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen

Wilt u een energielabel voor uw woning aanvragen?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Pagina 1 van 3

Aanvraag Energielabel

1234 AB

Gegevens van de te keuren woning

U kunt hier tekeningen, plattegronden en/of de verkoopbrochure van de woning als bijlage toevoegen.
Het bijvoegen van relevante bijlagen over uw woning maakt het proces van het opnemen van afgeven van een energielabel voor ons makkelijker en efficiënter. De maximale grootte van de bijlagen is 10MB per document.

Vul indien bekend de volgende gegevens van de woning in:

Prijs

Energielabel (woning tot 500m3)

€349

– De toeslag per 100 m3 extra woninginhoud bedraagt

€25