Woondokter TrajectBegeleiding

TrajectBegeleiding

Een WoningPlan geeft u een goed beeld van de maatregelen die nodig zijn om uw huis te verduurzamen.

Voor de uitvoering van de maatregelen kunt u een bedrijf zoeken. De handig doe-het-zelver wil misschien zelf aan de slag. Om onze klanten te helpen een geschikt bedrijf te vinden, of om ze op weg te helpen de klus zelf te klaren is er TrajectBegeleiding.

TrajectBegeleiding om het werk door een bedrijf bestaat uit de volgende stappen:

  1. Kiezen van mogelijke leveranciers die uitgenodigd zullen worden om offerte te maken. Dit doen we in overleg met u. Misschien heeft u een voorkeur voor een bedrijf. Woondokter kan dit aanvullen met onze kennis van geschikte bedrijven.
  2. Uitnodigen van leveranciers om offerte te maken. Met uw toestemming zullen de bedrijven die geselecteerd zijn in stap 1 gevraagd worden om offerte te maken. Als de leverancier daarvoor uw woning moet bezoeken, maken we in overleg een afspraak voor bezoek aan uw huis.
  3. Als de offertes zijn ontvangen, beoordeelt Woondokter de offertes aan de hand van een checklist. De offertes worden in een overzichtelijke samenvatting onderling vergeleken, zodat u een keuze kunt maken.
  4. Als de leverancier is gekozen, geeft u als woningeigenaar de opdracht aan de leverancier. Daarmee heeft u rechtstreeks contact met het bedrijf dat de opdracht uitvoert.

TrajectBegeleiding voor de doe-het-zelver bestaat uit adviseren met kennisdocumenten, waarmee we u helpen de materialen te kiezen. En we geven aanwijzingen geven voor de uitvoering van het werk.

Met TrajectBegeleiding van Woondokter maakt u gebruik van de kennis en ervaring van een onafhankelijke adviseur.

Woondokter biedt TrajectBegeleiding aan voor de volgende maatregelen:

Isoleren (max. 2 maatregelen)

€195

Kozijnen

€310

Ventilatiesysteem (type-C)

€195

Centraal Balansventilatiesysteem

€310

Warmtepomp

€310

Zonnepanelen

€195

Met TrajectBegeleiding van Woondokter maakt u gebruik van de kennis en ervaring van een onafhankelijke adviseur.

Voor inwoners van de gemeente Utrecht en Woerden is er subsidie mogelijk voor TrajectBegeleiding. De gemeente Utrecht verstrekt €140,- aan subsidie per maatregel voor TrajectBegeleiding. De gemeente Woerden €210,- subsidie per maatregel (max. 2 maatregelen). Voor informatie en voorwaarden over de subsidie in Utrecht klik hier en voor Woerden hier.