Woondokter TrajectBegeleiding

TrajectBegeleiding

Een WoningPlan geeft u een goed beeld van de maatregelen die nodig zijn om uw huis te verduurzamen. Voor de meeste maatregelen moet u een bedrijf zoeken voor de uitvoering. Om onze klanten daarbij te helpen is er TrajectBegeleiding.

TrajectBegeleiding bestaat uit de volgende stappen:

  1. Kiezen van mogelijke leveranciers die uitgenodigd zullen worden om offerte te maken. Dit doen we in overleg met u. Misschien heeft u een voorkeur voor een bedrijf. Woondokter kan dit aanvullen met onze kennis van geschikte bedrijven.
  2. Uitnodigen van leveranciers om offerte te maken. Met uw toestemming zullen de bedrijven die geselecteerd zijn in stap 1 gevraagd worden om offerte te maken. Als de leverancier daarvoor uw woning moet bezoeken, maken we in overleg een afspraak voor bezoek aan uw huis.
  3. Als de offertes zijn ontvangen, beoordeelt Woondokter de offertes aan de hand van een checklist. De offertes worden in een overzichtelijke samenvatting onderling vergeleken, zodat u een keuze kunt maken.
  4. Als de leverancier is gekozen, geeft u als woningeigenaar de opdracht aan de leverancier. Daarmee heeft u rechtstreeks contact met het bedrijf dat de opdracht uitvoert.

 

Met TrajectBegeleiding van Woondokter maakt u gebruik van de kennis en ervaring van een onafhankelijke adviseur.

Woondokter biedt TrajectBegeleiding aan voor de volgende maatregelen:

Isoleren (max. 2 maatregelen)

€195

Ventilatiesysteem

€195

Warmtepomp

€310

Zonnepanelen

€195

Met TrajectBegeleiding van Woondokter maakt u gebruik van de kennis en ervaring van een onafhankelijke adviseur.

Voor inwoners van de gemeente Utrecht is er subsidie mogelijk voor TrajectBegeleiding bij het uitvoeren van maatregelen. De gemeente verstrekt €140,- aan subsidie per maatregel voor TrajectBegeleiding. Voor informatie en voorwaarden klik hier.