Een fijn gesprek gehad over mogelijkheden tot energiebesparing en tal van andere aspecten. Ook de uitwerking van het advies op papier liet niet lang op zich wachten; bedankt!

Cindy

Goed advies over mogelijkheden tot verduurzaming woning

Senne Aarssen

we zijn heel enthousiast. Rene heeft veel tijd genomen om met ons door het huis te gaan. De adviezen komen degelijk en betrouwbaar over en we willen er integraal voor gaan.
jullie stappenplan is heel helder en onderstuenen.

Thea Hilhorst

Zeer prettig contact met Woondokter wat leidde tot een uitgebreid en goed leesbaar (ook voor een leek als ik) Woningplan+-advies. Niet alleen de opties, ook extra advies en mogelijkheden werden tijdens een zeer prettig gesprek en aanvullend rapport benoemd. Bovendien heel helder advies over de subsidiemogelijkheden voor zowel het advies als de eventueel te nemen maatregelen.

m la

De adviseur was vriendelijk, professioneel en had verstand van zaken. Het advies is persoonlijk. Het is duidelijk wat de voordelen, nadelen en kosten zijn van de maatregelen. En we kunnen er direct mee aan de slag.

Ronald

We zagen door de bomen het bos niet meer: welke energiemaatregelen moeten we in ons huis gaan nemen? Het is heel fijn dat we nu in korte tijd helder hebben gekregen wat voor ons zinvol is om aan te pakken. Dank!

Miriam

We hebben Frank ervaren als zeer vakkundig en klantvriendelijk. Echter het aangeleverde rapport leverde ons aanvankelijk de nodige vraagtekens op, veroorzaakt door slordigheden in de tekst en het gebruik van de juiste cijfers. Frank heeft dat op ons verzoek wel snel gecorrigeerd.
Vandaar de kwaliteit een 7.

Hans en Petra

28 september bent u bij ons langs geweest. We kregen een duidelijke uitleg van u en kregen, naar ons idee, een realistisch advies, waarmee we aan de slag zijn gegaan. Het aangepaste rapport was er snel. Dank dat u het zo hebt opgepakt.

Rinie Blauw

Rustig, kundig en nuttig!

Jolanda

Zijn zeer tevreden met het gegeven advies.
Gaat in eerste instantie verder als wijzelf voor ogen hadden.
Inmiddels zijn we zo enthousiast dat we ons huis energie neutraal willen maken.
Hebben gisteren op de site aangegeven dat we hier graag begeleid willen worden door de “woondokter”.
Verwacht dat jullie binnenkort contact opnemen.

Bert Gerrist