Rustig, kundig en nuttig!

Jolanda

Zijn zeer tevreden met het gegeven advies.
Gaat in eerste instantie verder als wijzelf voor ogen hadden.
Inmiddels zijn we zo enthousiast dat we ons huis energie neutraal willen maken.
Hebben gisteren op de site aangegeven dat we hier graag begeleid willen worden door de “woondokter”.
Verwacht dat jullie binnenkort contact opnemen.

Bert Gerrist

Frank is bij ons langs geweest om advies te geven over ons huis en alle mogelijkheden om energie te besparen. En, zie ook de sterren, dat was erg prettig. Frank is duidelijk, neemt de tijd, legt goed uit en ik heb echt het idee dat ik nu grip heb op wat ik moet doen om energie te besparen/duurzaam op te wekken in deze oude (1906) woning.

Henk

Zeer tevreden over het fijne gesprek met Frank, met ruimte voor al mijn vragen, en het uitgebreide en gedetailleerde rapport dat dat opleverde. Wat ik ook op prijs stel is dat er behalve aandacht voor de grotere projecten die je kunt doen om je huis energiezuiniger te krijgen, door Frank ook een flink aantal kleinere tips en verbeteringen gesuggereerd werden. Je kunt dus zelf kiezen waar je als eerste mee aan de slag wilt. Dank van een tevreden klant!

Martijn Pardoel

Hele professionele partij. Goed inleidend gesprek, secuur onderzoek en met een heel overzichtelijk rapport als eindresultaat.

Justin Waerts

Prima tevreden met het gesprek, het Woningplan+ en de concrete handvatten.

Ronald Kramps

Frank is helder in de communicatie en geeft op een prettige manier advies. De uitkomsten kunnen nog worden verbeterd. Zo kan het helpen om bij de woningopname vanuit de Woondokter de doelen te benoemen i.p.v. een open vraag te stellen wat de doelen zijn, om te pijlen of de relatie deze doelen na wenst te streven. Ik was mij zelf niet bewust van alle mogelijke doelen en las deze achteraf pas.

Ook is het deel ‘koelen’ niet opgenomen in de rapportage, omdat we nog geen zomer in het huis hebben meegemaakt en ik aangaf er hierdoor nog geen ervaring mee te hebben. Een advies zou echter altijd welkom zijn, maar dat is nu niet opgenomen in het rapport.

Verder een prima en alomvattend rapport, waarbij Frank aan het einde van het gesprek ook nog de controle vraag stelde of het nuttig was. Ja, dat was het zeker. Woondokter en Frank, dank voor het contact.

S. During

Frank heeft voor ons een woningplan-plus opgesteld na een huisbezoek. Helder adviesrapport met de voor onze woning meest zinvolle maatregelen inclusief indicatieve doorrekening (kosten en besparingen). Geeft mooie leidraad om woning stapsgewijs te verduurzamen. Na opleveren van het rapport ook nog extra vraag uitgezocht. Kortom, tevreden klant.

Sander

Na een prettige en grondige analyse van ruim 2 uur kregen wij al na 2 dagen een zeer compleet, begrijpelijk rapport toegestuurd waarmee wij de komende jaren gas en energiesbesparende maatregelen uit kunnen voeren en ons wooncomfort tegelijkertijd kunnen verhogen. Ik zou iedereen aanraden om deze scan uit te laten voeren. Je weet daarna wel wat er mogelijk is en waar je qua prijs aan moet denken.

SB

Frank heeft een rustige en vriendelijke benadering. Hij luistert naar je wensen en vertaalt dat in een duidelijk advies. Hij neemt de tijd, ook als je naderhand nog vragen hebt.

Fionne