Woondokter advies

Maak je huis in Utrecht duurzaam met Woondokter

Maak je huis in Utrecht duurzaam met Woondokter

Woondokter is door de gemeente Utrecht geselecteerd als adviesbureau voor het verduurzamen van woningen. Wij hebben in de gemeente Utrecht inmiddels meer dan 500 woningeigenaren met onze adviezen geholpen: meer comfort en lagere energiekosten.

Heel Nederland

Operates throughout The Netherlands

Independent advisors

Personal advice by our experts

Highly rated by our customers

Maatwerkadvies voor ieder type woning

Dan gaat het om adviezen voor jaren ’30 woningen en monumenten, zoals in de binnenstad, Oudwijk, Rivierenwijk en Dichterswijk. Maar ook voor woningen van recenter datum zijn adviezen vaak zinvol. We zien ook in Utrecht veel woningen van vóór 2000 die niet de bouwkwaliteit van een hedendaagse nieuwbouwwoning hebben. Vaak zijn het woningen die verbouwd zijn zonder verstand van zaken.

 

Veel klanten komen ook bij Woondokter voor advies bij de aankoop van een woning. Woondokter adviseert bij verbouw- of renovatieplannen over de mogelijkheden om de woning te verduurzamen.

Een groot deel van de woningen in Leidsche Rijn is aangesloten op het warmtenet van Eneco (‘stadsverwarming‘). Sommige bewoners willen naar een andere vorm van verwarming van hun woning. In dat geval zetten we de alternatieven op een rijtje.

Your house more sustainable?
Wij zijn u graag van dienst met maatwerkadvies

Dus, ook als u in Utrecht woont kan Woondokter u met deskundig en onafhankelijk advies helpen met energiezuinig en comfortabel wonen.

Our approach

Personal meeting

Een kop koffie en een goed gesprek over uw duurzame wensen, daar beginnen we mee. Tijdens deze kennismaking nemen we ook de woning op.

Independent

Ons advies is onafhankelijk. Wij adviseren alleen maatregelen die voor u en uw woning het beste passen.

Expert advice

Onze woondokters zijn ervaren adviseurs en hebben reeds over vele woningen geadviseerd.

Unburdening

Indien gewenst ontzorgen wij u bij een eventueel offerte traject voor de verschillende duurzame maatregelen. Eveneens kunnen wij ook een regie rol op ons nemen.

Woondokter advies

A personalised advice at your kitchen table?
We'd love to make time for you!

We also work for clients in, among others:

Amsterdam, Lelystad, Almere, Zeist, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Soest, Bilthoven en Woerden