Welkom bij Woondokter!

Woondokter

Woondokter is een adviesbureau dat particuliere woningeigenaren adviseert bij het verduurzamen van hun woning. Wij richten ons vooralsnog alleen op duurzame aanpassingen van particuliere woningen in de regio Utrecht.

Woondokter is opgericht door Frank en Bart, vanuit hun ervaring dat veel eigenaren hun woning wel willen aanpakken, maar niet de stappen daarvoor nemen. Zij zijn geprikkeld door het publieke debat over klimaatverandering en door de stimuleringsmaatregelen van de overheid. Maar door tegenstrijdige adviezen, een veelheid van producten en diensten, of simpelweg tijdgebrek kunnen zij niet tot besluiten komen (keuzestress).

Persoonlijk gesprek

Een kop koffie en een goed gesprek over uw duurzame wensen, daar beginnen we mee. Tijdens deze eerste kennismaking nemen we ook de woning op. Als wij het advies hebben uitgewerkt, plannen we een tweede gesprek om dit met u door te nemen.

Onafhankelijk

Ons advies is onafhankelijk. Wij adviseren alleen maatregelen die voor u en uw woning het beste passen.

Deskundig advies

Onze woondokters zijn ervaren adviseurs en hebben reeds over vele woningen geadviseerd. In een enkel geval kan uw woning ook voor ons nog wel eens een unieke verrassing hebben. Dat vinden ze alleen maar leuk en interessant.

Ontzorgt

Als het advies klaar is, vraagt u uw eigen, vertrouwde installateur om een offerte. Óf u vraagt Woondokter te assisteren. Dan maakt u gebruik van de door Woondokter geselecteerde leveranciers.

Een persoonlijk advies bij u aan de keukentafel?

Onze diensten

Wat klanten over ons schrijven

RECENTE BLOGS

KNIJ en de gemeente IJsselstein bieden een aantrekkelijke korting op energie-advies aan huis

Voor woningeigenaren in IJsselstein is er nu een aantrekkelijke regeling voor onafhankelijk, professioneel advies. KNIJ, in samenwerking met de gemeente IJsselstein, biedt een kortingsregeling voor energie-advies aan huis van Woondokter. In de kortingsregeling betaalt u €195 voor het WoningPlan+ (normale prijs €475) en €115 euro voor het WoningPlan (normale prijs €295).

Read more