De Woondokters

Frank Benthem

Adviseur Duurzaam Wonen / Oprichter
Als energie-ambassadeur in zijn eigen woonplaats heeft Frank al diverse woningeigenaren geadviseerd. Met de Woondokter-aanpak is hij in staat op overzichtelijke wijze te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met oplossingen die zich hebben bewezen in de praktijk en die passen bij úw wensen. Op die manier wil Frank een bijdrage leveren aan de uitdagingen van deze tijd.

Telefoon: 030-8883000
E-mail: frank@woondokter.nl

René Mulder

Adviseur Duurzaam Wonen
René heeft energietechniek gestudeerd aan de HTS en geruime tijd gewerkt in de installatiewereld als projectingenieur voor koeling en airconditioning. Hij doet alle onderhoud en verbouwingen in zijn woning zelf, en vindt het interessant om zijn kennis in te zetten om u te helpen met laag energieverbruik en een beter comfort in uw woning.


Telefoon: 030-8883000
E-mail: rene@woondokter.nl

Bart van den Heuvel

Oprichter
Na het verduurzamen van zijn eigen woningen heeft Bart met Frank Woondokter opgericht. Bart heeft vaak het eerste klantcontact, onderhoud contacten met partners en gemeentes, en focust zich daarnaast op zaken achter de schermen bij Woondokter.

Telefoon: 030-8883000
E-mail: bart@woondokter.nl

Cor Hofstee

Adviseur Duurzaam Wonen
Door zijn professionele achtergrond als klimaatonderzoeker is Cor bekend met klimaatverandering. Ervaring met het verduurzamen van woningen heeft hij met zijn eigen woning opgedaan, vervolgens als ambassadeur in zijn gemeente en nu ook bij Woondokter als adviseur.

Telefoon: 030-8883000
E-mail: cor@woondokter.nl

Alex Koopman Woondokter

Alex Koopman

Adviseur Duurzaam Wonen
Alex heeft als energieadviseur jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen. Hij is gecertificeerd Energie Prestatie consultant en mag energie labels toekennen aan woningen en bedrijven. Met deze kennis is hij ook in staat om te beoordelen of een woning of een bedrijf van het aardgas af kan en wat er mogelijk nog moet gebeuren om deze stap te kunnen maken. Hij helpt u graag verder met het verduurzamen van uw woning of bedrijfsgebouw.

Telefoon: 030-8883000
E-mail: alex@woondokter.nl

Vacature

Adviseur Duurzaam Wonen
Wil je ook bijdragen aan de energietransitie, heb je een passie voor duurzaamheid en een bouwkundige- of installatietechnische achtergrond? Neem dan contact met ons op.

Telefoon: 030-8883000
E-mail: info@woondokter.nl

Heel Nederland

Actief door heel Nederland

Onafhankelijke adviseurs

Persoonlijk en deskundig advies

Onze klanten
geven ons een

9.1

Woondokter advies

Een persoonlijk advies bij u aan de keukentafel?
Wij maken graag tijd voor u!