Reviews

Bij Woondokter geloven dat onze klanten ons verhaal vertellen. Bij afronding van onze werkzaamheden vragen we klanten daarom kort hun ervaring te delen.

Je vindt ze op deze pagina. Onze beoordelingen worden verwerkt door Reviewpilot. Een volledig overzicht van alle beoordelingen vind je op hun website.

Lisa van Wageningen

Het was een erg prettig gesprek, heel snel een rapport ontvangen en uitstekend en duidelijk advies!

Willemijm

Gemakkelijk een afspraak te maken, deskundig en duidelijk advies met een overzichtelijk rapport.

Cindy

Een fijn gesprek gehad over mogelijkheden tot energiebesparing en tal van andere aspecten. Ook de uitwerking van het advies op papier liet niet lang op zich wachten; bedankt!

Senne Aarssen

Goed advies over mogelijkheden tot verduurzaming woning

Thea Hilhorst

we zijn heel enthousiast. Rene heeft veel tijd genomen om met ons door het huis te gaan. De adviezen komen degelijk en betrouwbaar over en we willen er integraal voor gaan.
jullie stappenplan is heel helder en onderstuenen.

m la

Zeer prettig contact met Woondokter wat leidde tot een uitgebreid en goed leesbaar (ook voor een leek als ik) Woningplan+-advies. Niet alleen de opties, ook extra advies en mogelijkheden werden tijdens een zeer prettig gesprek en aanvullend rapport benoemd. Bovendien heel helder advies over de subsidiemogelijkheden voor zowel het advies als de eventueel te nemen maatregelen.

Ronald

De adviseur was vriendelijk, professioneel en had verstand van zaken. Het advies is persoonlijk. Het is duidelijk wat de voordelen, nadelen en kosten zijn van de maatregelen. En we kunnen er direct mee aan de slag.

Miriam

We zagen door de bomen het bos niet meer: welke energiemaatregelen moeten we in ons huis gaan nemen? Het is heel fijn dat we nu in korte tijd helder hebben gekregen wat voor ons zinvol is om aan te pakken. Dank!

Hans en Petra

We hebben Frank ervaren als zeer vakkundig en klantvriendelijk. Echter het aangeleverde rapport leverde ons aanvankelijk de nodige vraagtekens op, veroorzaakt door slordigheden in de tekst en het gebruik van de juiste cijfers. Frank heeft dat op ons verzoek wel snel gecorrigeerd.
Vandaar de kwaliteit een 7.

Rinie Blauw

28 september bent u bij ons langs geweest. We kregen een duidelijke uitleg van u en kregen, naar ons idee, een realistisch advies, waarmee we aan de slag zijn gegaan. Het aangepaste rapport was er snel. Dank dat u het zo hebt opgepakt.

Jolanda

Rustig, kundig en nuttig!

Bert Gerrist

Zijn zeer tevreden met het gegeven advies.
Gaat in eerste instantie verder als wijzelf voor ogen hadden.
Inmiddels zijn we zo enthousiast dat we ons huis energie neutraal willen maken.
Hebben gisteren op de site aangegeven dat we hier graag begeleid willen worden door de “woondokter”.
Verwacht dat jullie binnenkort contact opnemen.

Henk

Frank is bij ons langs geweest om advies te geven over ons huis en alle mogelijkheden om energie te besparen. En, zie ook de sterren, dat was erg prettig. Frank is duidelijk, neemt de tijd, legt goed uit en ik heb echt het idee dat ik nu grip heb op wat ik moet doen om energie te besparen/duurzaam op te wekken in deze oude (1906) woning.

Martijn Pardoel

Zeer tevreden over het fijne gesprek met Frank, met ruimte voor al mijn vragen, en het uitgebreide en gedetailleerde rapport dat dat opleverde. Wat ik ook op prijs stel is dat er behalve aandacht voor de grotere projecten die je kunt doen om je huis energiezuiniger te krijgen, door Frank ook een flink aantal kleinere tips en verbeteringen gesuggereerd werden. Je kunt dus zelf kiezen waar je als eerste mee aan de slag wilt. Dank van een tevreden klant!

Justin Waerts

Hele professionele partij. Goed inleidend gesprek, secuur onderzoek en met een heel overzichtelijk rapport als eindresultaat.

Ronald Kramps

Prima tevreden met het gesprek, het Woningplan+ en de concrete handvatten.

S. During

Frank is helder in de communicatie en geeft op een prettige manier advies. De uitkomsten kunnen nog worden verbeterd. Zo kan het helpen om bij de woningopname vanuit de Woondokter de doelen te benoemen i.p.v. een open vraag te stellen wat de doelen zijn, om te pijlen of de relatie deze doelen na wenst te streven. Ik was mij zelf niet bewust van alle mogelijke doelen en las deze achteraf pas.

Ook is het deel ‘koelen’ niet opgenomen in de rapportage, omdat we nog geen zomer in het huis hebben meegemaakt en ik aangaf er hierdoor nog geen ervaring mee te hebben. Een advies zou echter altijd welkom zijn, maar dat is nu niet opgenomen in het rapport.

Verder een prima en alomvattend rapport, waarbij Frank aan het einde van het gesprek ook nog de controle vraag stelde of het nuttig was. Ja, dat was het zeker. Woondokter en Frank, dank voor het contact.

Sander

Frank heeft voor ons een woningplan-plus opgesteld na een huisbezoek. Helder adviesrapport met de voor onze woning meest zinvolle maatregelen inclusief indicatieve doorrekening (kosten en besparingen). Geeft mooie leidraad om woning stapsgewijs te verduurzamen. Na opleveren van het rapport ook nog extra vraag uitgezocht. Kortom, tevreden klant.

SB

Na een prettige en grondige analyse van ruim 2 uur kregen wij al na 2 dagen een zeer compleet, begrijpelijk rapport toegestuurd waarmee wij de komende jaren gas en energiesbesparende maatregelen uit kunnen voeren en ons wooncomfort tegelijkertijd kunnen verhogen. Ik zou iedereen aanraden om deze scan uit te laten voeren. Je weet daarna wel wat er mogelijk is en waar je qua prijs aan moet denken.

Fionne

Frank heeft een rustige en vriendelijke benadering. Hij luistert naar je wensen en vertaalt dat in een duidelijk advies. Hij neemt de tijd, ook als je naderhand nog vragen hebt.

E. van der Graaf

Goede ideeën en klantvriendelijk

Enzo

Prettig contact en advies op maat.

Anoniem

Gedegen advies, Woondokter dacht echt mee over de beste oplossing voor ons huis en ze maakten een plan waarin alle te voorziene kosten waren opgenomen. Ze waren ook heel goed bereikbaar en betrokken gedurende het proces.

Anoniem

Persoonlijke benadering, dus geen standaard advies.

Anoniem

Woondokter is heel terzake kundig en legt zaken begrijpelijk uit. Je krijgt een onafhankelijk advies dat ook eerlijk zegt wanneer het beter is met bepaalde maatregelen nog even te wachten, en wat je juist wel als eerste aan kan pakken. Dat geeft houvast. Prijs/kwaliteit is wat ons betreft ook prima in orde.

Anoniem

Frank van Woondokter heeft ons geholpen door een WoningPlan op te stellen.

In alle wirwar aan mogelijkheden is het fijn dat Frank verstand van zaken heeft en komt met concrete adviezen en een volgorde in stappen op korte- en langere termijn.

Frank geeft je meer dan je zou verwachten voor deze prijs. Hij komt twee keer langs, denkt ontzettend fijn mee en neemt de tijd voor je en het rapport is uitgebreid en overzichtelijk.

Wij zijn ontzettend blij en zijn al aan de slag!

Anoniem

het contact en het plan dat opgesteld is

Anoniem

Komen afspraken na, zijn erg netjes en beleefd, bieden meer dan afgesproken

Tom

Bijzonder nuttig energie-advies gehad van Frank die ruim de tijd nam om aandacht te
geven aan persoonlijke vragen. Uitvoerig rapport gehad waarin ook de persoonlijke vragen zijn geadresseerd. Heel wat beter dan de (op zich nuttige) rapporten van Eigenhuis die niet zo goed ingaan op mijn specifieke situatie met bijzondere bouwconstructie voor ventilatie.
Bovendien mocht ik later nog een keer bellen en vervolgvragen stellen over mijn CV-ketel.

Ad Gresnigt

Prettig contact en gesprek gehad met Woondokter over mogelijke maatregelen om de energiekosten te verminderen. Na afloop het Woningplan advies ontvangen in een leesbaar en begrijpelijk rapport.

Wouter en Anke

Namens de Woondokter kwam Frank Benthem half november bij ons thuis langs voor een passend advies. Na een prettig gesprek over wensen en behoeften, kon Frank tevens onze vragen beantwoorden en nam hij de tijd om alles duidelijk door te nemen. Hij had verstand van zaken en wist alles goed uit te leggen. Het uitgebrachte adviesrapport van de Woondokter is telefonisch toegelicht en dat was prettig, zodat we nog gerichter vragen konden stellen. Hoewel de prijs voor het adviesrapport aan de hoge kant is, heeft het ons geholpen om een stap in de goede richting te zetten op het gebied van isolatie en verduurzaming van ons huis. Doordat de Woondokter ons meer informatie heeft gegeven over de mogelijkheden en over het financiële rendement, konden we gerichter en kritischer zoeken. We zijn de Woondokter erg dankbaar.

Judith en Erik

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en ondersteuning van Frank van Woondokter. Hij stelde een uitgebreid rapport op en nam de tijd dat met ons door te nemen en alles uit te leggen. Fijn om je opties op een rij te zien, inclusief alle financiële gevolgen. Vervolgens heeft hij twee trajecten begeleid. Dat ging snel en goed. Hij vroeg de offertes op bij gerenommeerde bedrijven maar liet alle keuzes duidelijk bij ons. Het was prettig om hier met hem over van gedachten te kunnen wisselen. Hij stelde zich daarbij onafhankelijk op. En was ook niet bang om soms toe te geven dat hij de wijsheid niet altijd in pacht had.

Geert

Frank is kundig, vriendelijk en laagdrempelig beschikbaar voor overleg. Hij denkt goed mee met de stijl van de woning.

Ted van der Put

Ik ben zéér klantvriendelijk en deskundig door Frank van Benthem van Woondokter geholpen. Heb erg veel “value for money” gekregen en Frank heeft veel dingen extra uitgezocht voor me. Ik had nooit dit traject van verduurzaming afgemaakt tot installatie van zonnepanelen en andere geplande verbeteringen zonder zijn hulp. Ook de trajectbegeleiding kan ik erg aanraden. Kortom, voor een betrekkelijke leek als ik met een oud huis (met zoveel opties!) is deze volstrekt onafhankelijke begeleiding eigenlijk een must!

Dom Weinberg

For a while we have been thinking about getting some help with making decisions to improve the sustainability of our house (a 1905 town house in Utrecht, which definitely needs some work to be more energy efficient). Frank from Woondoktor was exactly what we were looking for – he took the time to understand our motivation, thoroughly investigated our housing situation (even reading through some old building reports we’d found), and provided clear and manageable advice, which we will definitely act upon (though perhaps not all at once!) Clearly a worthwhile investment (especially once you factor in the subsidy that you get back if you actually act on the advice). Thanks Frank!

Wout hesen

Onze cv ketel is aan vervanging toe. We hebben de woondokter benaderd om een breed advies te leveren mbt verwarmen, koelen, verduurzamen en ventileren. Na een huisbezoek, kregen we binnen een paar dagen een eerste plan wat verder telefonisch is besproken. We zijn erg tevreden over de aanpak en het plan.

Stephan Vries

Voor een leek is het lastig om kwaliteit, vakmanschap en prijs te beoordelen, maar we hadden er een prima indruk van.
Zeer inzichtelijke rapportage-opzet.
Uiterst plezierige, communicatieve en vlotte dienstverlening!

jeroen

Kundig advies.

Cornelis van Bemmel

Frank is bij ons geweest voor een advies over energiebesparing in onze woning. Dit advies is bijzonder compleet en gaat ook in op zaken die niet direct met energiebesparing te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld ventilatie. Welke aanbevolen maatregelen we allemaal gaan doorvoeren, hebben we nog niet besloten. Maar er gaat zeker iets gebeuren!

Rob Voorwinden

Van kruipruime-isolatie tot zonnepanelen, van zonneboiler tot warmtepomp en ventilatie: ik was volledig het spoor bijster in het woud van maatregelen om energie te besparen. Woondokter Frank heeft na een uitgebreid bezoek aan ons huis een heel helder stappenplan geschreven. Met een boel maatregelen waaraan ik zelf nooit gedacht zou hebben. Goud!

Lotte

Fijn advies (woningplan+) gehad met duidelijke uitleg en opties wat betreft verduurzaming. Ik kon mijn overwegingen delen en extra vragen makkelijk stellen. Mooi compleet en redelijk gedetailleerd rapport, erg tevreden.