Reviews

Bij Woondokter geloven dat onze klanten ons verhaal vertellen. Bij afronding van onze werkzaamheden vragen we klanten daarom kort hun ervaring te delen.

Je vindt ze op deze pagina. Onze beoordelingen worden verwerkt door Reviewpilot. Een volledig overzicht van alle beoordelingen vind je op hun website.

E. van der Graaf

Goede ideeën en klantvriendelijk

Enzo

Prettig contact en advies op maat.

Anoniem

Gedegen advies, Woondokter dacht echt mee over de beste oplossing voor ons huis en ze maakten een plan waarin alle te voorziene kosten waren opgenomen. Ze waren ook heel goed bereikbaar en betrokken gedurende het proces.

Anoniem

Persoonlijke benadering, dus geen standaard advies.

Anoniem

Woondokter is heel terzake kundig en legt zaken begrijpelijk uit. Je krijgt een onafhankelijk advies dat ook eerlijk zegt wanneer het beter is met bepaalde maatregelen nog even te wachten, en wat je juist wel als eerste aan kan pakken. Dat geeft houvast. Prijs/kwaliteit is wat ons betreft ook prima in orde.

Anoniem

Frank van Woondokter heeft ons geholpen door een WoningPlan op te stellen.

In alle wirwar aan mogelijkheden is het fijn dat Frank verstand van zaken heeft en komt met concrete adviezen en een volgorde in stappen op korte- en langere termijn.

Frank geeft je meer dan je zou verwachten voor deze prijs. Hij komt twee keer langs, denkt ontzettend fijn mee en neemt de tijd voor je en het rapport is uitgebreid en overzichtelijk.

Wij zijn ontzettend blij en zijn al aan de slag!

Anoniem

het contact en het plan dat opgesteld is

Anoniem

Komen afspraken na, zijn erg netjes en beleefd, bieden meer dan afgesproken

Tom

Bijzonder nuttig energie-advies gehad van Frank die ruim de tijd nam om aandacht te
geven aan persoonlijke vragen. Uitvoerig rapport gehad waarin ook de persoonlijke vragen zijn geadresseerd. Heel wat beter dan de (op zich nuttige) rapporten van Eigenhuis die niet zo goed ingaan op mijn specifieke situatie met bijzondere bouwconstructie voor ventilatie.
Bovendien mocht ik later nog een keer bellen en vervolgvragen stellen over mijn CV-ketel.

Ad Gresnigt

Prettig contact en gesprek gehad met Woondokter over mogelijke maatregelen om de energiekosten te verminderen. Na afloop het Woningplan advies ontvangen in een leesbaar en begrijpelijk rapport.

Wouter en Anke

Namens de Woondokter kwam Frank Benthem half november bij ons thuis langs voor een passend advies. Na een prettig gesprek over wensen en behoeften, kon Frank tevens onze vragen beantwoorden en nam hij de tijd om alles duidelijk door te nemen. Hij had verstand van zaken en wist alles goed uit te leggen. Het uitgebrachte adviesrapport van de Woondokter is telefonisch toegelicht en dat was prettig, zodat we nog gerichter vragen konden stellen. Hoewel de prijs voor het adviesrapport aan de hoge kant is, heeft het ons geholpen om een stap in de goede richting te zetten op het gebied van isolatie en verduurzaming van ons huis. Doordat de Woondokter ons meer informatie heeft gegeven over de mogelijkheden en over het financiële rendement, konden we gerichter en kritischer zoeken. We zijn de Woondokter erg dankbaar.

Judith en Erik

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en ondersteuning van Frank van Woondokter. Hij stelde een uitgebreid rapport op en nam de tijd dat met ons door te nemen en alles uit te leggen. Fijn om je opties op een rij te zien, inclusief alle financiële gevolgen. Vervolgens heeft hij twee trajecten begeleid. Dat ging snel en goed. Hij vroeg de offertes op bij gerenommeerde bedrijven maar liet alle keuzes duidelijk bij ons. Het was prettig om hier met hem over van gedachten te kunnen wisselen. Hij stelde zich daarbij onafhankelijk op. En was ook niet bang om soms toe te geven dat hij de wijsheid niet altijd in pacht had.

Geert

Frank is kundig, vriendelijk en laagdrempelig beschikbaar voor overleg. Hij denkt goed mee met de stijl van de woning.

Ted van der Put

Ik ben zéér klantvriendelijk en deskundig door Frank van Benthem van Woondokter geholpen. Heb erg veel “value for money” gekregen en Frank heeft veel dingen extra uitgezocht voor me. Ik had nooit dit traject van verduurzaming afgemaakt tot installatie van zonnepanelen en andere geplande verbeteringen zonder zijn hulp. Ook de trajectbegeleiding kan ik erg aanraden. Kortom, voor een betrekkelijke leek als ik met een oud huis (met zoveel opties!) is deze volstrekt onafhankelijke begeleiding eigenlijk een must!

Dom Weinberg

For a while we have been thinking about getting some help with making decisions to improve the sustainability of our house (a 1905 town house in Utrecht, which definitely needs some work to be more energy efficient). Frank from Woondoktor was exactly what we were looking for – he took the time to understand our motivation, thoroughly investigated our housing situation (even reading through some old building reports we’d found), and provided clear and manageable advice, which we will definitely act upon (though perhaps not all at once!) Clearly a worthwhile investment (especially once you factor in the subsidy that you get back if you actually act on the advice). Thanks Frank!

Wout hesen

Onze cv ketel is aan vervanging toe. We hebben de woondokter benaderd om een breed advies te leveren mbt verwarmen, koelen, verduurzamen en ventileren. Na een huisbezoek, kregen we binnen een paar dagen een eerste plan wat verder telefonisch is besproken. We zijn erg tevreden over de aanpak en het plan.

Stephan Vries

Voor een leek is het lastig om kwaliteit, vakmanschap en prijs te beoordelen, maar we hadden er een prima indruk van.
Zeer inzichtelijke rapportage-opzet.
Uiterst plezierige, communicatieve en vlotte dienstverlening!

jeroen

Kundig advies.

Cornelis van Bemmel

Frank is bij ons geweest voor een advies over energiebesparing in onze woning. Dit advies is bijzonder compleet en gaat ook in op zaken die niet direct met energiebesparing te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld ventilatie. Welke aanbevolen maatregelen we allemaal gaan doorvoeren, hebben we nog niet besloten. Maar er gaat zeker iets gebeuren!

Rob Voorwinden

Van kruipruime-isolatie tot zonnepanelen, van zonneboiler tot warmtepomp en ventilatie: ik was volledig het spoor bijster in het woud van maatregelen om energie te besparen. Woondokter Frank heeft na een uitgebreid bezoek aan ons huis een heel helder stappenplan geschreven. Met een boel maatregelen waaraan ik zelf nooit gedacht zou hebben. Goud!

Lotte

Fijn advies (woningplan+) gehad met duidelijke uitleg en opties wat betreft verduurzaming. Ik kon mijn overwegingen delen en extra vragen makkelijk stellen. Mooi compleet en redelijk gedetailleerd rapport, erg tevreden.