Woondokter advies

Maak je huis in Amsterdam duurzaam met Woondokter

Maak je huis in Amsterdam duurzaam met Woondokter

Woondokter helpt woningeigenaren hun huis te verduurzamen met minder gas- en stroomverbruik en meer comfort. Onze kennis en ervaring betreft alle woningtypes. We adviseren veelal bij jaren ’30 woningen maar ook bij oudere woningen zoals monumentale panden. Ook dan is het zinvol het glas te vervangen, de woning te isoleren en na te denken over een warmtepomp of zonnepanelen.

 

Heel Nederland

Actief door heel Nederland

Onafhankelijke adviseurs

Persoonlijk en deskundig advies

Gewaardeerd door onze klanten

Inzicht in maatregelen, terugverdientijd en subsidie

Met ons advies krijgt u inzicht in de besparingen en terugverdientijd van maatregelen voor energiebesparing en verbetering van comfort. We kennen de marktprijzen van isolatie van dak, buitenmuren en vloeren en de apparatuur voor ventileren, verwarmen, koelen en het opwekken van elektriciteit. En we berekenen de besparing en subsidie.

Voor het advies maakt u een afspraak met een energie-adviseur voor een huisbezoek. Dan bespreekt u uw wensen, de woning wordt opgenomen en het advies wordt met u besproken. Na het bezoek ontvangt u ons uitgebreide rapport.

U betaalt voor ons advies, maar we verkopen geen producten of diensten voor de verduurzaming. Zo kunnen we u onafhankelijk adviseren. Wij kennen de markt goed, maar werken niet voor ‘partners’.

Uw woning duurzamer?
Woondokter adviseert in de hoofdstad

Dus ook in Amsterdam kan Woondokter u met deskundig en onafhankelijk advies helpen met energiezuinig en comfortabel wonen.

Werkwijze

Persoonlijk gesprek

Een kop koffie en een goed gesprek over uw duurzame wensen, daar beginnen we mee. Tijdens deze kennismaking nemen we ook de woning op.

Onafhankelijk

Ons advies is onafhankelijk. Wij adviseren alleen maatregelen die voor u en uw woning het beste passen.

Deskundig advies

Onze woondokters zijn ervaren adviseurs en hebben reeds over vele woningen geadviseerd.

Ontzorgt

Indien gewenst ontzorgen wij u bij een eventueel offerte traject voor de verschillende duurzame maatregelen. Eveneens kunnen wij ook een regie rol op ons nemen.

Woondokter advies

Een persoonlijk advies bij u aan de keukentafel?
Wij maken graag tijd voor u!

Wij werken ook voor klanten in o.a.:

Almere, Lelystad, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Soest, Bilthoven, Woerden