Woondokter advies

Maak je huis in Lelystad duurzaam met Woondokter

Maak je huis in Lelystad duurzaam met Woondokter

Na de aanleg van de polder werden de eerste woningen in Lelystad gebouwd in 1967. Woondokter helpt woningeigenaren hun huis te verduurzamen met minder gas- en stroomverbruik en meer comfort. Veel van onze klanten wonen in jaren ’30 woningen of zelfs monumentale panden. Lelystad is een relatief nieuwe gemeente. Zijn de adviezen van Woondokter ook zinvol voor inwoners van Lelystad?

Heel Nederland

Actief door heel Nederland

Onafhankelijke adviseurs

Persoonlijk en deskundig advies

Gewaardeerd door onze klanten

Advies voor iedere grondgebonden woning

Momenteel staan er ongeveer 35.000 woningen in Lelystad. Daarvan is het grootste deel (2/3) koopwoningen.

In Atolwijk en Hollandse Hout staan vooral eengezinswoningen. In Waterwijk en Zuiderzeewijk is het een mix van eengezinswoningen en appartementen te vinden. Van alle woningen in Lelystad is 80% eengezinswoningen. Woondokter is gespecialiseerd in het verduurzamen van de eengezinswoningen in particulier bezit (koopwoningen).

Veel van de woningen waar Woondokter zich op richt worden verwarmd met een CV-ketel. Net als in de rest van Nederland worden veel woningen in Lelystad verwarmd met een CV-ketel. Maar er is ook een warmtenet in Lelystad. Het bestaande warmtenet (‘stadsverwarming’) wordt misschien uitgebreid naar uw wijk. U bent echter niet verplicht om een aansluiting op te nemen.

Uw woning in Lelystad duurzamer?
Woondokter helpt

Doet u er goed aan om uw woning op het warmtenet te laten aansluiten? Heeft u een hoge energierekening. Kan het comfort in uw huis verbeterd worden? Dan kan Woondokter u helpen.

Werkwijze

Persoonlijk gesprek

Een kop koffie en een goed gesprek over uw duurzame wensen, daar beginnen we mee. Tijdens deze kennismaking nemen we ook de woning op.

Onafhankelijk

Ons advies is onafhankelijk. Wij adviseren alleen maatregelen die voor u en uw woning het beste passen.

Deskundig advies

Onze woondokters zijn ervaren adviseurs en hebben reeds over vele woningen geadviseerd.

Ontzorgt

Indien gewenst ontzorgen wij u bij een eventueel offerte traject voor de verschillende duurzame maatregelen. Eveneens kunnen wij ook een regie rol op ons nemen.

Woondokter advies

Een persoonlijk advies bij u aan de keukentafel?
Wij maken graag tijd voor u!

Wij werken ook voor klanten in o.a.:

Amsterdam, Almere, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Soest, Bilthoven, Woerden