Advies

Verbouwen en uw woning verduurzamen?

Heeft u een huis gekocht en wilt u dat verbouwen en verduurzamen? Of heeft u plannen voor de verbouwing van uw huidige woning en wilt u dat verduurzamen? U heeft dan met veel partijen te maken: de aannemer, de installateur en voor zover van toepassing een architect. Stuk voor stuk vakmensen op hun gebied. Maar voor het verduurzamen is het fijn als een onafhankelijke deskundige met u meekijkt en meedenkt. Zeker als het om de bouwkundige en technische kant van verduurzamen gaat.

Effectief verduurzamen voor een maximale besparing op energieverbruik en maximaal comfort

Verduurzamen van uw woning betekent niet alleen een besparing op de energiekosten en reductie van de CO2 uitstoot. Kiest u bijvoorbeeld voor een warmtepomp, dan is het juiste soort en gewenste vermogen van groot belang. Een te laag vermogen zorgt voor een onprettig woonklimaat in de koudere maanden. Te veel vermogen zorgt voor hogere energiekosten. In beide gevallen gaat het effect van verduurzaming verloren. Dit geldt ook bijvoorbeeld voor de keuze van materialen van kozijnen en glas.

De duurzaamheidsadviseurs van Woondokter zijn onafhankelijk en beschikken over veel ervaring en kennis

Woondokter is een onafhankelijk organisatie die gespecialiseerd is in het adviseren over verduurzaming van woningen. Onze dienstverlening richt zich op alle fases van het traject van verduurzamen. Van de oriëntatie tot de realisatie kunt u rekenen op een objectief advies. Zowel bouwkundig als installatietechnisch.

In een aantal gevallen zijn er subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van woningen. Ook over subsidies krijgt u advies van onze duurzaamheidsadviseurs.

De adviseurs van Woondokter zijn elke dag opnieuw betrokken bij duurzaamheidsprojecten. Hierdoor hebben wij parate, actuele kennis en een ruime ervaring met het verduurzamen van woningen. Wij kunnen de offertes en technische tekeningen van uw aannemer, installateur of architect beoordelen als second opinion of juist adviseren in de fase daarvoor, als er schetsen worden gemaakt.

Met onze onafhankelijke positie en kennis van duurzame oplossingen krijgt u het advies dat het beste bij u en uw woning past.

Dienstverlening van Woondokter scoort hoge beoordeling

De klanten van Woondokter beoordelen de dienstverlening en service met een 9.2. Wij zijn actief door heel Nederland en u kunt rekenen op een objectief, persoonlijk en deskundig advies over de verduurzaming van uw woning.

Prijs

Advies€ 75 per uur
Reiskosten *€ 1,10 per km

* We rekenen de afstand van ons kantoor in Utrecht (postcode 3543) naar uw adres op basis van de kortste reisafstand. De heen- en terugreis worden apart berekend.

Heel Nederland

Actief door heel Nederland

Onafhankelijke adviseurs

Persoonlijk en deskundig advies

Onze klanten
geven ons een

9.1

Woondokter advies

Een persoonlijk advies bij u aan de keukentafel?
Wij maken graag tijd voor u!