Trajectbegeleiding

Uw woning verduurzamen? De stap van plan naar praktijk

Het WoningPlan of WoningPlan+ heeft u een concreet inzicht gegeven in de maatregelen, besparingen en investeringen die samenhangen met de verduurzaming van uw woning. U heeft voor uzelf bepaald of u alle maatregelen gaat doorvoeren of begint met de belangrijkste. Hoe maakt u nu de stap van uw plannen naar de uitvoering?

Uw woning verduurzamen: gebrek aan ervaring en kennis kan leiden tot extra kosten

Bij het verduurzamen van een woning komt veel ervaring en kennis kijken. Het is niet iets wat men als woonconsument dagelijks doet. U moet in veel gevallen in gesprek met bouwkundigen en installateurs om offertes aan te vragen. Hoe selecteert u bedrijven die verstand van zaken hebben, hun afspraken nakomen, de juiste garanties geven en marktconforme prijzen hanteren? Daarnaast moet u in bepaalde gevallen technische tekeningen en specificaties beoordelen. Dit vraagt om kennis en ervaring.

Uw woning verduurzamen, de specialisten van Woondokter hebben de kennis en ervaring

Voor de specialisten van Woondokter is het verduurzamen van woningen dagelijkse kost. Niet alleen in het adviestraject, maar ook in de stap van plan naar uitvoering. Tijdens TrajectBegeleiding kunnen wij u als onafhankelijk en objectief adviseur ondersteunen en helpen. We bekijken samen met u subsidiemogelijkheden en offertes. Wij zetten onze kennis en ervaring al vele jaren in voor klanten in heel Nederland.

Effectief uw woning verduurzamen? Hoe werkt TrajectBegeleiding van Woondokter in de praktijk

U heeft bepaald welke maatregelen u wat betreft verduurzaming van uw woning wilt doorvoeren. Misschien wilt u alle maatregelen doorvoeren, misschien de meest noodzakelijke of wilt u in stappen verduurzamen? Als u dit bepaald hebt, plannen wij een afspraak. In een eerste overleg geeft u aan voor welke maatregelen u ondersteuning zoekt. Op basis daarvan maken wij duidelijke afspraken over onze inzet tijdens TrajectBegeleiding. Met onze kennis van de markt kunnen wij bijvoorbeeld voor u een aantal leveranciers selecteren, offertes beoordelen en belangrijke criteria voor de offerteaanvragen opstellen. In één of meerdere vervolgafspraken bespreken we de offertes en adviseren wij u over de beste keuzes. Dit alles in nauw overleg met u en uitsluitend in uw belang.

Afhankelijk van het belang komen wij op locatie of bespreken we zaken online. In veel gevallen kunnen we reistijd en -kosten besparen door de voortgang online, per email of telefonisch te bespreken.

Wenst u meer informatie over TrajectBegeleiding of wilt u een afspraak maken? Vul dan hier uw gegevens in. U kunt ook gebruikmaken van een terugbelverzoek.

Komt u in aanmerking voor een subsidie voor het verduurzamen van uw woning?

Een aantal gemeenten verleent subsidie op het advies van Woondokter. Lees hier meer over de subsidies van uw gemeente. Naast de subsidies op ons advieswerk bestaan er ook overheidssubsidies en leningen voor het verduurzamen van woningen. Meer daarover vindt u op de website van de overheid.

Dienstverlening van Woondokter scoort hoge beoordeling

De klanten van Woondokter beoordelen de dienstverlening en service met een 9.2. Wij zijn actief door heel Nederland en u kunt rekenen op een objectief, persoonlijk en deskundig advies over de verduurzaming van uw woning.

Aanvraag TrajectBegeleiding

"*" geeft vereiste velden aan

Prijs

TrajectBegeleiding€ 75 per uur
Reiskosten *€ 1,10 per km

* We rekenen de afstand van ons kantoor in Utrecht (postcode 3543) naar uw adres op basis van de kortste reisafstand. De heen- en terugreis worden apart berekend.

Heel Nederland

Actief door heel Nederland

Onafhankelijke adviseurs

Persoonlijk en deskundig advies

Onze klanten
geven ons een

9.1

Woondokter advies

Een persoonlijk advies bij u aan de keukentafel?
Wij maken graag tijd voor u!