Woondokter Energielabel
Energielabel

Prijs: €349

Wilt u uw huis in de regio Utrecht verkopen en heeft uw woning nog geen energielabel? Als verkoper moet u een energielabel uiterlijk bij de overdracht van de woning beschikbaar hebben. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid en in verbetermaatregelen die kunnen bijdragen aan de energiezuinigheid en het comfort van uw woning.

WoningPlan Woondokter
WoningPlan

Prijs: €395

Het WoningPlan beschrijft de maatregelen die nodig zijn om uw wensen te realiseren. Denk daarbij aan energiebesparing, maar ook meer comfort of een gezonder leefklimaat in huis. Wij beschrijven de maatregelen concreet, maar zonder merk of type. U kunt zelf leveranciers benaderen om offertes te vragen en te vergelijken.

WoningPlanPLUS Woondokter
WoningPlan+

Prijs: €595

Voor mensen die de financiële aspecten van het WoningPlan willen kennen, is er het WoningPlan+.

Met het WoningPlan+ krijgt u een inzicht in de financiële aspecten van het WoningPlan: investeringen, maandelijkse kosten, subsidie en financiëring.

Woondokter TrajectBegeleiding
TrajectBegeleiding

Prijs: vanaf €195

Bij TrajectBegeleiding ontzorgen we u in de te nemen stappen voor het uitvoeren van de maatregelen voor het verduurzamen van uw woning. We benaderen namens u mogelijke leveranciers, helpen bij de beoordeling van offertes en het selecteren samen met u beste partij. Eveneens kunnen we u vooraf of op de achtergrond van voorzien van advies.

Warmtescan Woondokter
WarmteScan

Prijs: €180

Met de WarmteScan geven we aan waar de warmtelekken in huis zich bevinden én op maat gesneden tips voor snelle energiebesparing.

Alleen in de periode november – maart.

Advies Woondokter
Advies

Prijs: €75 per uur

Bij de renovatie van uw huidige, of bouw van een nieuwe woning kan Woondokter als onafhankelijke adviseur optreden. Eveneens kunnen we u vooraf of op de achtergrond van voorzien van advies.